Zaisara-admin

oleh SARAH AZIZUL

Zaisara Cookies @ Ourshop Air Asia

Yeay! kami sudah berada di Ourshop. Dan sekarang ini, sedang berlangsung kempen Klang Valley Special, sekarang hingga 3 Julai 2020. Apa tunggu lagi, jom shopping di Ourshop. 

https://www.ourshop.com/en/MYR/product/combo-chocolate-chip-cereal-cookies

25/6/2020

Zaisara Cookies @ Shopee

Zaisara Cookies kini sudah berada di Shopee. setelah kita berjaya mengepos kuih raya ke seluruh Malaysia sehingga ke Kota Kinabalu, Sabah, maka kami mengambil keputusan untuk meluaskan jualan kuih raya dan biskut Zaisara di Shopee. Harapan kami, agar lebih ramai dapat menikmati kui ray dan biskut yang sedap dan sesuai dengan selera anda. Yang pasti, kepelbagaian rasa dalam setiap produk kami dapat memberikan kepuasan selera  anda. Jemput datang ke kedai kami di Shopee Malaysia. 

https://shopee.com.my/zaisarahomecookies

25/6/2020

shopee-kuih-raya

PKP 2020 & KUIH RAYA 2020

Assalamualaikum semua, 

Kami dari Zaisara mendoakan kalian dan kita semua dalam keadaan sihat sejahtera. Kepada rakan rakan yang kurang sihat dan positif Covid-19, kuatkan semangat, makan ubat, makan dan minum jangan tinggal , fikirkan yang positif. Moga cepat sihat dan kuat. 

Peningkatan penyebaran virus Covid-19 sememangnya menggemparkan satu dunia. Malaysia, pastinya mendapat tempias justeru kerajaan Malaysia melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan ke seluruh negara.

Keresahan rakyat untuk bersama ahli keluarga bagi melaksanakan Solat Jemaah di Masjid, Solat Jumaat, berpuasa dan berbuka puasa bersama keluarga di bulan Ramadhan yang bakal tiba tidak lama lagi semakin bertambah. Lantas rakyat berganding bahu mengingatkan antara satu sama lain agar #StayHome supaya dapat menikmati kembali ibadah yang cukup bermakna bagi umat Islam iaitu solat berjemaah dan solat Jumaat di Masjid. 

Marilah kita berdoa dan terus berdoa agar sebaran virus ini berkurang dan penawar vaksin dapat ditemui segera. 

Kuih Raya , kami dah buka order. untuk yang berdekatan Bandar Baru Bangi, Kajang, Lembah Klang, kami ada buat penghantaran. 

Ada Caj penghantaran. 

Kami juga buka untuk jualan borong dan ejen. 

Hubungi kami di +60136249928 untuk makluman lanjut. 

Jualan Raya Haji  2019 . 

Biasanya tak rancak sangat belian biskut raya haji. Tetapi, tahun ini, lain macam auranya. Untuk tuan puan yang mahu membeli kuih raya sempena Raya Haji yang tidak lama lagi, boleh ke klik ini Kuih Raya Haji 2019.  Ada harga istimewa tau. Beli sebekas RM28. Beli 4 bekas, RM 100 sahaja!  Pilihan biskut boleh campur. 

Ok sangat kan. Semua boleh rasa. 

Oh ye. Beraya , beraya juga. Ada buat Qurban ke Raya Haji kali ini? Aha. Ibadah Qurban ni tak boleh diqada’ seperti Puasa dan Solat. Jadi, kita kena rebut peluang yang ada ini untuk menunaikan ibadah kita sebagai tanda syukur kita kepada Allah swt. 

Tak sempat nak join? jangan risau. Boleh ke  Zabeeh Qurban dan Aqiqah untuk penyertaan.  Nak tanya lebih lanjut tentang Qurban, boleh pm saya. Insya Allah saya boleh bantu. Pernah bekerja dengan EZ Qurban Sdn Bhd lebih kurang 3 kali Qurban.

Ok. jumpa di entri seterusnya. daaa

Assalamualaikum. 

31/7/2019

11.17 pm – Seri Kembangan, Selangor,  Malaysia

Wajah Baru Web Zaisara Cookies. 

Alhamdulillah. Berjaya juga saya siapkan web baru untuk Zaisara Cookies. Semoga wajah baru ini dapat memberi manfaat kepada para pembaca. Terima kasih menyokong kami. Terima kasih .

20/7/2019

3.14 PM – Gerik, Perak, Malaysia